Indiana horse

Jag skulle som jag skrev i förra inlägget lägga ut fototips ovh bilder på vår katt...men eftersom jag inta har minne på min dator just nu och mammas har blivit knäpp så går det inte :( Men mamma ska försök fixa sin dator så det kanske kommer bilder senare ikväll eller imorgon hoppas jag!! :)
 
Hoppas ni har haft en bra dag! 
 
 
Min dator är KoNsTiG så bilden är sne :/
 
 
 
 

Blue horse

 
Denna vecka har jag ledigt från sommarjobbet så det kommer nog bli ett och ett annat inlägg på bloggen! :)
Ska försöka slänga in nåt inlägg med fototips senare idag och så kommer ni att få se bilder på vår söta kissemiss (hon har inte nåt riktigt namn än...)
Så håll utkik!
 

Kissemisse

 
Idag hämtade vi denna underbara lilla ängel :) Så jag har inte kunnat blogga så mycket...
Hoppas ni har haft en bra dag, för det har jag haft! Nu ska jag kolla lite på teve och bara chilla!
 
 

Älskar, Älskar inte...

 
Detta är ett tidsinställt inlägg, för jag tror inte att jag hinner blogga mer idag. Så jag bjuder på denna bild och en fråga: Ska jag ha en fototävling? 
 

Bubblor

Nu tänkte jag skriva om ett fototips som min kompis tipsade mig om! 
Ni behöver:
x En kolsyrad dryck t.ex cola, bubbel vatten, fanta...
x Ett glas eller en burk eller något liknande
x En kamera såklart!
 
Såhär gör du:
Häll i den kolsyrade drycken i ett glas eller vad du nu vill ha den i, rör om lite eller skaka på den så det kommer bubblor, sen är det bara att börja fota bubblorna! Väldigt roligt att experimentera med det, testa t.ex att ställa glaset bakom en lampa eller ett ljus eller liknande. Sen kan du redigera bilden!
 
Såhär blev mitt resultat:
 
 
 
Jag har inte kunnat redigera bilderna, för minnet på min dator är slut :( så jag kan inte spara fler bilder....men jag har en slags effekt på min kamera, som gör att bilderna blev lite blåaktiga :)
Så vad tycks?
 
 
 

.

 
 

MJAO

 
 
 
 
 
Hihi..som ni kanske ser är det bilder på kattungar :3 Men jag är väldigt inne i katter just nu för på Söndag får vi en ny liten familjemedlem! En kattunge (inte nån av dom på bilderna...) !!!
Jag längtar ihjäl mig!!!
Ikväll eller imorgon så kommer ett fototips! SÅ håll utkik!
 
 

Ang. Tävlingen!

 
Äcsh vet ni va? Jag struntar i tävlingen...eftersom att ingen anmälde sig och idag är sista dagen så...om ni vill veta vart jag var så kommer svaret nu.........ITALIEN :)
Så...och kom ihåg tävlingen är anslutad nu...
 
 

Go' morgon!

 
 
 
Blommor
Fotograf: Jag
Kamera: Canon EOS 1100d
Objektiv: 18-55 mm
Utrustning: -
 
Hoppas ni alla har sovit gott! Och GLÖM INTE TÄVLINGEN!!!! Ni hittar den under kategorin tävlingar!
 

Tips :)

 
Hej Hej!
Hoppas eran dag har vart bra :) Det har min...fast det har regnat väldigt mycket...
 
Tänkte i alla fall skriva ett fototips: Om du har vart ute när det är kallt, typ på vintern och sen går hem igen eller
in någonstans..så är det bra om du lägger kameran i kameraväskan (om du har någon) och sen lägga den i garaget eller skafferiet eller någonstans där temperaturs skillnaden mellan ute och inne inte är så stor, och så bör du inte använda den tills den har "värmts upp", brukar stå i manualen hur lång tid men ca 20 minuter antar jag..för annars kan det börja imma i kameran och på linsen (det har hänt mig) altså att den kondenserar (tror jag det heter)!
En smart grej att veta! :P
 
 
 

Sommarjobbar

 
 
Om ni undrar varför det inte kommer ut så många inlägg...så är det för att jag sommarjobbar just nu...och kommer göra det några veckor till...men ska försöka slänga in minst ett inlägg varje dag :) 
 
OBS: Glöm inte tävlingen!!!!! Finns under kategorin: TÄVLINGAR!
 
 

Chill

Idag har jag bokstavligt talat bara chillat....suttit vid datorn kollat å tv4play, redigerat bilder och lite sånt....men nu ska jag ta en dusch och fixa mig i ordning och sätta mig ute på balkongen och läsa fatta eld av Suzanne Collins :) 
 
 
Fåglar
Fotograf: Jag
Utrustning: Canon 1100D
Objektiv: 18-55 mm
 
 
 
 
 
 

Tävlingen...

Som jag sa innan jag åkte till dit jag åkte så sa skrev jag att jag skulle ha en tävling när jag kom hem.
Och tävlingen är så att jag kommer lägga upp några bilder från resan och ni ska försöka gissa vilket land jag har vart i :) Ni som redan vet det som mina vänner får inte va med...för dom vet antagligen redan....Och man får ge två bidrag t ex: Island eller Norge :) 
 Vinnaren vinner en länkning i min meny :)
 
Här kommer bilderna:
 
 
 
 
 
 
 
Ni har en vecka på er så Fredag den 20 så komer jag att se om nån av er röstat rätt, och om det är två som röstat på samma så kommer jag att lottta! :)
 
LYCKA TILL!
 
 
 
 

Tillbaka!!

 
 
 
 
 
Så nu har jag kommit hem från ______ och ridläger och allt annat :) Anledningen till att jag inte har bloggat sen jag kom hem är för att precis när jag kom hem, en dag efter så skulle jag på ridläger :) Men nu är jag tillbaks!!! Och jag har massa bilder...fast jag har inte hunnit ladda över dom på datorn för jag har vart så himla trött när jag kome hem! Men imorgon ska jag göra det! Ha det bra så länge!
 
RSS 2.0